Legice u kuhinji - portal o dobroj papici

Banana snack

objavljeno 29 Lipanj 2016 od

Ponekad je stvarno super jednostavno napraviti ukusan i zdrav obrok. I sama sam se iznenadila koliko. Smile
Kako u posljednje vrijeme pokušavam zajedno s mužem skinuti koji kilogramčić (tješi se Laughing), malo smo se više orijentirali na zdravije obroke i mogu vam reći da to super funkcionira. Konačno sam nam uspjela u danu osigurati tri obroka i dva međuobroka i guess what? Kilogramčići idu polako i sigurno silaznom putanjom. Wink

Suradnja s ljekarnik.hr je samo još više pridonijela ostvarenju mog plana. Sjemenke konoplje su mi bile pravo otkriće i trenutno ne mogu više zamisliti da ih nemam na zalihi. Smile Nisu preskupe, a na ljekarnik.hr ih možete naručiti bez troškova dostave.

Dakle, jedan od međuobroka kojem se posebno veselim je upravo banana u ovoj varijanti. Ta tri čarobna sastojka uvijek ukomponiram kada me spopadne ona neodoljiva želja za slatkim.

Sve što vam treba je:

  • 1 banana
  • 1 žlica kikiriki maslaca
  • 1 žličica oljuštenih sjemenki konoplje.

Pripremu vidite na slikama. Wink

Pazite samo da kikiriki maslac nije onaj konzumni s hrpom šećera i aditiva. Ovaj koji imam i koji sa sastoji samo od kikirikija je kupljen u biobio za nekih 23 kn 350 g.

Nadam se da će vas desert ovakvog tipa oduševiti baš kao i mene.

Sanda

Sanda

"Jedna od lijepih stvari u životu je što imamo pravo stati, ma što radili, i posvetiti svoju pažnju hrani." Luciano Pavarotti

Ostavi komentar

Zadnje objavljeno

Najviše čitano

Vi ste ovdje:Naslovnica Slasta Ostali deserti Banana snack